Murphy

Male, 29.6.2019 (Arctic & Pixie)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Murphy on Arcticin ja Pixien toisesta pentueesta ja juoksee kaudella 20/21 ensimmäistä kokonaista talveaan kisatiimin jäsenenä. Murphy on aina iloinen ja leikkisä nuori uros hänellä on paljon positiivista energiaa ja hän nauttii juosta kilpaa muiden kanssa sekä kerjätä huomiota jokaisen juoksu kierroksen välissä. Meiltä usein kysytään kuinka voimme erottaa kaikki koirat toisistaan kun ne ovat niin samannäköisiä ja se onkin mielestämme kovin helppoa kaikkien muiden osalta paitsi Murphyn ja tämän kaksoisolennon Barneyn kanssa. Nämä veljekset ovat muuttuneet yhä identtisemmiksi vuoden mittaan ja vauhdissa niistä ei meinaa erottaa kumpi on kumpi.

Murphy is from Arctics and Pixies second litter and he is running first full winter 20/21 as a race team member. Murphy is always happy and playfull young male and he is having a lot of positiv energy inside in him. He enjoy of running full speed around the fence and beg attention between every round he goes. Most asked question how we can recognize all the dogs from each others as they look so similar and usually that is very easy for us. Only with Murphy and his brother Barney we have difficulties to separate them from each others. During this year they have started to remind more and more each others.

Post navigation

Book Now