Pumba

Male, 6.2.2019 (Svein & Bunny)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Pumba on yksi Sveinin ja Bunnyn kolmesta pennusta. Pumba on jo pennusta asti ollut isokokoisempi kuin muut ja hän vetääkin tiimissä valtavalla voimalla. Tällä kaudella 20/21 hän on ensimmäistä vuottaan kisatiimin jäsenenä. Luonteeltaan hän on lempeä jättiläinen, joka ei aina ymmärrä kuinka kookas hän onkaan. Lapset ovat antaneet hänelle lempinimen “ylävitonen” sillä aina kun hänen ohi menee hän yrittää kurottaa tassuillaan kuin antaakseen ylävitosen.

Pumba is one of Svein and Bunny three puppies. Pumba has always been bigger than other and his power in the team is incredible. This season 20/21 is his first season as a race team member. He is like gentle giant who doesn’t always remember how big he actually is. Kids have gave him nick name “high five” as he is always jumping to you if you pass by like trying to give high five.

Post navigation

Book Now