Brandine

Female, 29.6.2019 (Arctic & Pixie)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Brandine on Pixien ja Arcticin toisesta pentueesta ja juoksee kaudella 20/21 ensimmäistä talveaan kisatiimin treenissä. Brandine sisarustensa tapaan rakastaa huomiota, mutta haluaa nauttia siitä mielummin rauhassa eikä viitsi kilpailla huomiosta muiden kanssa. Brandine on myös pentueen herkin koira ja jännittää paljon enemmän uusia tilanteita kuin rämäpäiset sisaruksensa.

Brandine is from Pixies and Arcitics second litter and she is running first full winter on season 20/21 as a race team member. Brandine loves peoples attention as all her siblings but she doesn’t want to compete about it. She prefer to have more private attention. Brandine is also the most sensitive dog from the litter and is more unsure about new situations.

Post navigation

Book Now