Huskyretket

Hinnat

Aikuinen : 650€  |  Emme suosittele kahden päivän retkeä alle 18 vuotiaille retken pituuden ja vaativuuden vuoksi. Jos haluaisit varata kahden päivän retken lapsen kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa safaris@extremehuskies.com.


Ohjelmaan kuuluu

Henkilökohtainen reki  |  Lämpimät talvivarusteet, makuupussi ja otsalamppu  |  Ruokailut (Ensimmäinen päivä: lounas, päivällinen, iltapala. Toinen päivä: aamiainen, lounas)  |  Majoitus arktisiin olosuhteisiin kehitetyssä teltassa


Saatavuus

Tarkista saatavuus ja jätä retkipyyntö sähköpostitse osoitteesta safaris@extremehuskies.com.


Matkaa Lapin upean erämaan halki!

Kahden päivän huskyretki on erinomainen tapa päästä kokemaan, mistä huskyvaljakkourheilussa todella on kyse; retken aikana jokainen huolehtii omasta reestään ja auttaa koiratiiminsä huolehtemisesta.

Retken alussa varmistetaan, että kaikilla on päällä tarpeeksi vaatetta, pakataan reet, sekä opetellaan huskyvaljakolla ajamisen perusteet, jonka jälkeen elämäsi seikkailu voikin jo alkaa! Retken aikana opas johdattaa teidät syvälle Lapin erämaahan, jossa teitä ympäröi koskematon luonto ja ääretön hiljaisuus. Matkalla pysähdytään nauttimaan lounaasta ja hengähtämään hetkeksi.

Leiriytymispaikalle saavuttuanne koirat puretaan ja ruokitaan, jonka jälkeen pääsette itse nauttimaan päivällisestä. Majapaikkana toimii lämmitettävä, arktisiin olosuhteisiin kehitetty teltta, joten pääsette kokemaan Lapin erämään lähempää kuin koskaan ennen, tinkimättä mukavuudesta.

Seurava päivä alkaa aamupalalla, koirien ruokkimisella sekä pakkaamisella, jonka jälkeen matka takaisin kohti kenneliä voi alkaa. Puolessa välissä takaisin pysähdytään lounaalle. Saavuttuanne takaisin kennelille, voitte antaa vielä halit ja rapsutukset koirillenne kiitoksena hyvästä retkestä.

Katso usein kysytyt kysymykset F.A.Q osiosta tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse ositteesta safaris@extremehuskies.com

 

Hinnat

Kolmen päivän retki : 950€/hlö

Alle 18v eivät voi osallistua 3 päivän retkille 


Ohjelmaan kuuluu

Henkilökohtainen reki  |  Lämpimät talvivarusteet, makuupussi ja otsalamppu  |  Ruokailut  |  Majoitus arktisiin olosuhteisiin kehitetyssä teltassa


Saatavuus

Tarkista saatavuus ja jätä retkipyyntö sähköpostitse osoitteesta safaris@extremehuskies.com.


Seikkailijoille, jotka haluavat uppoutua valjakkourheiluun!

Usean päivän retki on sinulle, joka haluat uppoutua valjakkourheilun saloihin ja matkustaa syvälle Lapin luontoon. Retken aikana huolehditte omasta koratiimistänne, matkustatte kymmeniä kilometrejä päivässä ja pääsette ihailemaan maisemia, jotka vain harva pääsee näkemään.

Retkien ohjelma mudostuu pääsääntöisesti leiriytymispaikalta toiselle matkustamisesta, mutta usean päivän retkiin on joskus mahdollista yhdistää myös pilkkimistä tai lumikenkäilyä, eli ilmoitathan toiveesi ennen retken varaamista. 

Usean päivän retkiimme sisältyy kaikki välttämätön, joten tarvitset mukaasi vain ripauksen seikkailumieltä.

 

Tutustu myös muihin ohjelmiimme

Lumettoman kauden aktiviteetit

Huskysafarit

Erikoishuskysafarit

Book Now