Tietoa meistä

Ossi kaltti

Ossi on Extreme Huskies firman sydän ja aivot. Idea oman huskyvaljakkoyrityksen perustamisesta syntyi rekikoirien kanssa työskennellessä, josta lähtien Ossi on tehnyt unelmistaan totta yksi toisensa jälkeen.

Ossi on erikoistunut pitkän matkan kilpailuihin ja joka vuosi koirien kanssa treenateessa matkaa kertyy tuhansia kilometrejä. Ossi on myös Suomen suurimpien valjakkourheilukisojen The Gold Rush Runin perustaja.

 

Sini Kaltti

Jos Ossi on yrityksen sydän, niin Sini on tukikeskus, jonka avulla Ossin visioista tulee totta. Sini vastaa päivittäisistä toimenpiteistä sekä kotona, että tarhalla.

Sinin intohimo on koirien hyvinvointi ja koulutus, joten hän on vastuussa pentujen ja safarikoirien valmennuksesta, kun taas Ossi valmentaa kisakoiria.

Sini kilpailee keskipitkissä kisoissa junioritiimien kanssa, auttaakseen nuoria koira saamaaan tärkeää kokemusta pidempiä kisoja varten.

 

 

Tarinamme

Kuinka Extreme Huskies sai alkunsa

Vuonna 2012 perustettu Extreme Huskies on pieni perheyritys. Perheeseemme kuuluu koirien lisäksi kaksi lasta, jotka ovat käytännössä kasvaneet koiriemme kanssa.

Kaikki sai alkuna vuonna 2010 kun harrastuksesta kotikoirien kanssa tulikin työ kun Ossi pääsi talveksi safarikennelille töihin. Pian Sini seurasi Ossia aloittaen työt samassa firmassa palkkanaan koiria ja koiranruokaa.

Ensimmäinen talvi oli kohtalokas ja harrastuskavereita tuli lisää ja samoin ajatus seuraavien talvien työkuvioista alkoi olla selvä. Paluuta sisätöihin ei ollut, vaan koirien parissa odotti mielekkäämpi tulevaisuus. Intohimo koirien kanssa työskentelyyn ja koirien jalostukseen oli syttynyt ja siitä kiittäminen on Periahon Juhaa ja Hurnastin Jania jotka tutustuttivat meidät valjakkourheilun ihmeelliseen maailmaan perusteellisesti ja myivät meille upeita koiria. Siellä taito tehdä tarvikkeet itse sekä korjata niitä sai alkunsa ja mallit omista valjaista ja liinoista alkoi kehittymään kohti sitä mitä ne nyt ovat.

Vuonna 2012 perustimme oman yrityksen, kun koiria alkoi olla jo niin paljon, että ne saivat alkaa ansaitsemaan oman ruokansa sekä tuoda hieman leipää meidänkin pöytään. Varusteiden myynti alkoi hiljalleen kehittyä, kun ensin olimme itse saaneet niitä testattua sekä jaettua testattavaksi monenlaisiin olosuhteisiin niin kilpailijoille kuin retkeilijöillekin.

Book Now