Esittely 10

Extreme Huskies on pieni perheyritys. Perheeseemme kuuluu koirien lisäksi kaksi lasta, Moona ja Sisu, jotka käytännössä ovat kasvaneet koiriemme kanssa. Kaikki sai alkunsa vuonna 2010 ja harrastuksesta kotikoirien kanssa tulikin työ kun pääsin talveksi safarikenneliin töihin. Samalla vaimo värvättiin äitiyslomalta ompelutöihin korjaamaan valjaita ja lopulta paljon muutakin palkkanaan koiria ja koiranruokaa. Moona viettikin siis ensimmäisen talvensa pitkälti safarikennelillä.

Esittely 5

Ensimmäinen talvi oli kohtalokas ja harrastuskavereita tuli lisää ja samoin ajatus seuraavien talvien työkuvioista alkoi olla selvä. Paluuta sisätöihin ei ollut vaan koirien parissa odotti mielekkäämpi tulevaisuus. Intohimo koirien kanssa työskentelyyn ja koirien jalostukseen oli syttynyt ja siitä kiittäminen on Periahon Juhaa ja Hurnastin Jania jotka tutustuttivat meidät valjakkourheilun ihmeelliseen maailmaan perusteellisesti ja myivät meille upeita koiria joihin koirakantamme pitkälti perustuu. Siellä taito tehdä tarvikkeet itse sekä korjata niitä sai alkunsa ja mallit omista valjaista ja liinoista alkoi kehittymään kohti sitä mitä ne nyt ovat.

Esittely 7

Vuonna 2012 perustimme oman yrityksen kun koiria alkoi olla jo niin paljon että ne saivat alkaa ansaitsemaan oman ruokansa sekä tuoda hieman leipää meidänkin pöytään. Varusteiden myynti alkoi hiljalleen kehittyä kun ensin olimme itse saaneet niitä testattua sekä jaettua testattavaksi monenlaisiin olosuhteisiin niin kilpailijoille kuin retkeilijöillekin.

Esittely 3

Koirat kasvavat perheemme parissa ja tottuvat näin jo pentuina lasten käsittelyyn. Tavoitteenamme on kasvattaa helposti käsiteltäviä, sitkeitä vetokoiria joilla on aina suunta eteen päin. Koirien hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota ruoan laatuun, siisteyteen ja koirien käsittelyyn. Hyvin hoidettu koira vetää rekeä innokkasti ja antaa parhaan tuloksen niin kilpailuissa kun retkillä erämaassa!

Esittely 4

Näiltä sivuilta voit lukea lisää koiristamme, tuotteistamme sekä kilpailuista, joissa olemme käyneet, minne olemme menossa ja tapahtumista mitä olemme järjestämässä.

Book Now