Etusivu

Tervetuloa Extreme Huskies sivuille

Autenttiset huskysafarit Ivalossa

Vuosien kokemuksella ja intohimolla lajiin, Extreme Huskies tarjoaa autenttisia ja luononläheisiä huskysafareita Ivalossa. Ammattitaitoisien oppaidemme johdolla pääsette matkaamaan Lapin luontoon ja opitte elämästä rekikoirien kanssa.

 

Majoitusta erämaan henkeen

Kennelillä pääset yöpymään tunnelmallisissa erähenkisissä mökeissä, kamiinan liekin  lämmössä ja saunomaan perinteisessä erämaasaunassa. Tule ja koe irtiotto arjen kiireistä ja tunne luonto ympärilläsi.

Kestävät ja korkealaatuiset rekikoiravarusteet​

Extreme Huskies valmistaa laadukkaita, kovissa olosuhteissa testattuja rekikoiravarusteita vuosien kokemuksella. Jokainen tuote on valmistettu huolella käsin ja tarkistettu laadun takaamiseksi. Valmistamme myös mittatilaustuotteita.

Varaa elämäsi seikkailu

Kanssamme huskysafarisi on enemmän kuin yksi aktiviteetti muiden joukossa; se on paras tapa kokea kaunis Lapin luonto ja oppia elämästä rekikoirien kanssa.

Huskysafarit ja aktiviteetit

Huskies in front of a Lappish style hut in Ivalo, Finland

Huskysafarit

1h Huskyajelu 80€


2h Kahvisafari, 145€


4h Lounasafari, 185€ 

Huskies pulling a sled in Ivalo, Finland

Yön yli safarit

Kahden päivän retki, 650€


Kolmen päivän retki, 950€

 

Snowshoeing during special husky safari in Ivalo, Lapland

Erikoishuskysafarit

6h Safari, 245€


Kysy rohkeasti erikoisohjelmia

Huskies pulling a wagon during early winter in Ivalo, Finöand

Lumettoman kauden aktiviteetit

1h Kärryajelutus, 75€


1h Farmi Vierailu, 35€


1,5h Tapaa Huskyt Työssään, 50€

On monta syytä pitää meistä!

Rakkudesta rekikoiriin

Meille koirat ovat perheenjäseniä, työkavereita ja ennen kaikkea yksilöitä. Kennelillämme on noin 80 ystävällistä ja innokasta alaskanhuskia, jotka eivät malta odottaa, että pääsevät rapsuteltavaksesi!

 

Autenttinen & Rauhaisa

Taataksemme mahdollisimman autenttisen ja rauhaisan kokemuksen, emme koskaan käytä moottorikelkkoja safareillamme, joten myös oppaamme kulkevat valjakoilla. Safareilla tarjottavat lounaat valmistetaan itse tuoreista raaka-aineista.

 

Otamme toiveesi huomioon

Koska haluamme varmistaa, että jokaisen kokemus on yhtä unohtumaton, pidämme ryhmäkoot pieninä ja intiimeinä. Jos sinulla on lisäksi erikoistoiveita safarisi suhteen, otathan meihin yhteyttä etukäteen!

Yhteystiedot

Book Now