Kyllä, voit tulla tarhalle omalla autolla.

Varmista, että saavut ajallaan; ethän saavu liian aikaisin, mutta ethän saavu myöskään myöhässä. Jos olet myöhässä tai tarvitset lisäohjeistusta, soitathan meille heti numeroon +358 400 818 720.

 

Kyllä, voimme hakea sinut tietyiltä alueilta.

Voimme hakea sinut seuraavilta alueilta:

  • Ivalon kaupunki, ilmainen
  • Ivalon lentokenttä, ilmainen
  • Saariselkä, 15€/hlö
  • Wilderness Hotel Nangu, 15€/hlö

Jos et ole varma kuuluuko majapaikkasi yllä mainittuihin hakualueisiin, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteesta safaris@extremehuskies.com. 

HUOM! Emme hae Inarin ja Kakslauttasen alueilta.

Valitettavasti et voi tulla kennelille ilman varausta.

Jos haluat päästä tapaamaan ja rapsuttelemaan koiriamme teethän ensin varauksen 1h Farmivierailulle.

Kaikki varaukset tulee tehdä joko online varausjärjestelmämme kautta, sähköpostitse tai puhelimitse, sillä emme ole välttämättä tavattavissa.

 

Kyllä, lainaamme talvivaateita asiakkaillemme ilmaiseksi.

Meillä on lainattavissa haalareita, kenkiä, kinttaita sekä hattuja. Huomioittehan, että vaatteet ovat aikuisten kokoa. Lapsille tarjoamme makupusseja ja vilttejä. 

Vaatteemme toimivat viimeisenä kerroksena, eli tulethan tarhalle lämpimästi pukeutuneena, erityisesti kovilla pakkasilla.

HUOM! 1h Ohjelmaan ei kuulu vaatetusta. 

Pue päällesi useita kerroksia laadukkaita ja lämpimiä vaatteita.

Pukeudu lämpimästi päästä varpaisiin: varmista, että nilkat, ranteet, kaula ja pää pysyvät lämpiminä. On myös hyvä laittaa tavallista useammat sukat, sillä varpaat kylmettyvät usein ensimmäisenä. Voimme lainata sinulle talvikengät isomassa koossa, jotta tilaa jää useammille sukille.

HUOM! Reessä koko safarin ajan istuvien (esim. lapset) tulee pukeutua eritysen lämpimästi.

 

Lue Visit Finlandin ohjeistus kylmälle säälle pukeutumisesta.

 

Kyllä ja ei. Useimissa tapauksissa lapset voivat osallistua saafrille, mutta alle 18-vuotiaat eivät saa ajaa rekeä.

Lapsi (4-14v) voi osallistua kaikille muille safareille, paitsi yli yön kestäville retkille. Taapero (alle 4v) voi osallistua 2h Kahvisafarille, 1h Ohjelmaan sekä kaikkiin lumettoman kauden aktiviteetteihin.

Otathan huomioon lapsesi iän ja kyvyn kestää kylmää kun valitset safarin. Lämpötila voi pudota alle -35°C ja lämpimipinäkin päivinä lämpötila on usein noin -10-20°C.

Lapset kylmettyvät kovin nopeasti, erityisesti koska he istuvat koko matkan paikoillaan. Varmistathan safarille tullessasi, että lapsella on päällä mahdollisimman paljon vaatetta. Erityisesti varpaat kylmettyvät nopeasti eli on hyvä varata hieman tavalista isompi kenkä, jonne saa useat paksut sukat ja villasukat. Kemialliset lämmittemet ovat myös suositeltavia.

Alle 18-vuotiaat asiakkaat eivät pääsääntöisesti saa ajaa rekeä. Voimme tarvittaessa pyytää asiakasta todistamaan iän, jos epäilemme, että hän on liian nuori ajamaan rekeä.

 

  • Täysi hyvitys, kun peruutus tehdään yli 30 päivää ennen ohjelman alkua. 
  • 50% hyvitys, kun peruutus tehdään enintään 24h ennen safarin alkua.
  • Ei hyvitystä, kun peruutus tehdään alle 24h ennen safarin alkua, mukaan lukien safarille tulematta jättämisen sekä myöhästymisen

 

Koiramme ovat Alaskanhuskeja. 

Kennelillämme asuu on noin 100 Alaksanhuskia. Alaskanhusky ei ole virallinen koirarotu, sillä jalostuksellisessa määritelmässä ei ole selkeää yhtenevää ulkonäöllistä linjaa. Alaskanhuskeja jalostetaan niiden ominaisuuksien  perusteella mitä työkoiralta vaaditaan, eli niiden ulkonäkö voi vaihdella suuresti. Tärkeimmät ominaisuudet on arktinen turkki, terve rakenne juoksemiseen ja hyvä ruokahalu.

Koiramme ovat eritääin ystävällisiä ja rakastavat uusien ihmisten tapaamista, eli voit silitellä ja ottaa kuvia niiden kanssa huoletta.

Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen safaris@extremehuskies.com.

Järjestämme privaattisafareita, safareita isoille ryhmille, henkilökohtaisia kuskeja sekä muita erikoissafareita pyynnöstä. Saatavuus ja hinnat vaihtelevat, mutta ota rohkeasti yhteyttä niin yritämme parhamme mukaan toteuttaa toiveesi.

Book Now