Boss

Male, 13.11.2018 (Arctic & Pixie)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Boss on Pixien ja Arcticin ensimmäisestä pentueesta ja juoksee ensimmäistä talveaan Ossin kisatiimissä kaudella 20/21. Hän on erittäin lupaava nuori uros ja hyvin samankaltainen veljensä Chiefin kanssa. Poikkeuksina herkkiin ja lempeisiin sisaruksiinsa hän on paljon kovapäisempi. Vaikka hän pitääkin ihmisten huomiosta on hän myös kiinnostunut kaikesta mitä hänen ympärillään tapahtuu.

Boss is from Pixies and Actics first litter and running first winter in Ossis race team on season 20/21. He is very promising young male and very similar to his brother. He is just much stronger and tougher from his mind compared to his siblings and eventough he likes attention he is also very interested of everything else happening around.

Post navigation

Book Now