Chief

Male, 13.11.2018 (Arctic & Pixie)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Chief on Pixien ja Arcticin ensimmäisestä pentueesta ja juoksee ensimmäistä kauttaa Ossin kisatiimissä vuonna 20/21. Hän on yksi vahvimpia koiriamme ja hänen ilonsa ja intonsa on hämmästyttävää. Hänen sympaattinen luonteensa tuo aina hymyn huulille ja hän rakastaa ihmisten huomiota ja haluaakin pussailla kaikkien kanssa jotka vain tulevat riittävän lähelle.

Chief is from Pixies and Arcitcs first litter and is running his first winter in Ossis race team on season 20/21. He is one of the srongest dogs we have and his happines and enthusiasm is astonishing. His sympathetic character bring always smile on our faces. He loves people attention and wants to kiss with everyone who is just coming close enough.

Post navigation

Book Now