Crystal

 

Female, 9.6.2018 (Beaska & Saga)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Crystal on nuori vetokoiran alku jolla on mahtavaa potentiaalia tulla hyväksi johtajaksi. Hänessä johtajan varmuus näkyi jo nuorena joten jo ensimmäisenä talvenaan hän alkoi juoksemaan johdossa ensin varmempien ja vanhojen konkareiden kanssa ja myöhemmin myös siskonsa Chelsean kanssa. Nämä siskokset ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja ulkonäöltäänkin he ovat hyvin samannäköisiä.

Chrystal is young sled dog with huge potential to become a great leader one day. She showed great confidence already on her first winter as sled dog and started to run quite quickly as leader first with older leaders and later also with her sister Chelsea. These two sisters are very keen on each others and also their out look is very similar. They are almost like twins.

Post navigation

Book Now