Manchester

Male, 9.6.2018 (Beaska & Saga)

Breeder: Ossi and Sini Kaltti

Manchester on nuori vetokoiran alku. Hänessä on kuitenkin valtavasti potentiaalia ja hän on luonteeltaan innokas ja ilopinen koira vaikkakin hieman epävarma uusista tilanteista ja ihmisistä. Päästyään valjaisiin hän kuitenkin unohtaa epävarmuutensa ja nauttii saadessaan huomiota myös vierailta. Hän on veljensä Evertonin kanssa erottamaton parivaljakko ja he saavat toisiltansa voimaa ja varmuutta. Todellinen voimakaksikko!

Manchester is young sled dog with huge potential. He is from his personality eager and happy dog even tough he is sometimes little unsure from new situations and people. After harnessing he totally forget his unsureness and enjoys of attention also from strangers. He is unseparable with his brother Everton and they give power and trust to each others. True power duo!

Post navigation

Book Now